Tiens Kordiceps

Kordiceps sinensis

Originalni tiensov kordiceps.  Upoznajte jedan od najkvalitetnijij i najtraženijih kinskih kordicepsa.
Poznat i tažen u više od 100 država svijeta. Mnoštvo zadovoljnih potrošača najbolja je njegova preporuka.

Cordyceps sinensis, odnosno Ophiocordyceps sinensis – jer to je znanstveni naziv vrste od 2007. godine, također poznat kao gljiva gusjenica ili jednostavno Kordiceps. Tijekom toplih mjeseci raste kao i svaka gljiva, međutim u zimskim mjesecima ličinke određenih vrsta moljaca postaju njegov domaćin. Da bi preživila, gljivica ubija, a zatim mumificira insekta te se njime hrani. Kordiceps je prirodno prisutan u Tibetu i Nepalu, na visinama između tri i pet tisuća metara nadmorske visine.

Otkriven prije oko tisuću i pol godina od strane himalajskog pastira, brzo je našao primjenu u kineskoj biljnoj medicini uglavnom kao energizirajuće, sredstvo protiv starenja koje sprečava demenciju, te poboljšava fizičko stanje. Zbog svoje oskudice i “čudotvornih svojstava” kordiceps je postigao vrlo visoku cijenu. U drevnoj Kini, samo su si carski dvor i aristokracija mogla priuštiti da ga koriste.

 Danas, se te “čudotvorne gljive” uzgajaju u bioreaktoru. Godišnje proizvodnje se broje u milijunima tona pa sada svatko može imati koristi od njegovih iznimnih svojstava.TIENS proizvodi ovaj izvanredan dodatak koristeći vrlo naprednu biotehnologiju dok istodobno uspjeva očuvati prirodni sadržaj u pripremi.

Naručite Tiens Kordiceps

Za detaljnije informacije o najpovoljnijoj kupnji Tiens preparata nazovite nas na mob:

385 91 725 4936 (Viber)

Ili samo ispunite kontakt formu.

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.

Ako ste iz Hrvatske preporučamo vam da posjetite zastupnički ured kompanije Tiens u Hrvatskoj "Natura"
Detaljnije na stranici: https://www.natura-odabrano.com/