Tiens cink

Ovaj element u tragovima osigurava pravilnu funkciju kože i sluznice, stoga igra ključnu ulogu u održavanju zdravog izgleda. 

Lako prepoznatljivi znakovi njegovoh nedostatka su primjerice nesavršenosti kože ili nokti i kosa koji gube sjaj i postaju krhki. Cink je neophodan za mnoge hormona, na primjer, hormon rasta i hormone gonadotropina – odgovorni za zdrav razvoj genitalija (osobito kod dječaka).

Cink je neophodan za funkciju gušterače i štitnjače. Igra važnu ulogu u skladištenju inzulina i transformaciju tiroksina (T4) u trijodtironin (T3). Tiroksin – hormon štitnjače – određuje brzinu metabolizma.

Unosi se u tijelo uglavnom kroz prehranu. Najveće količine ovog elementa mogu se naći u telećoj, svinjskoj i pilećoj jetri, morskim plodovima (npr kamenice, rakovi), mahunarkama, kruhu od cjelovitog brašna, sjemenkama bundeve, orasima, jajima, sirevima, mesu (osobito crvenom) i grizu. Pojedinci kojima prijeti nedostatak cinka su oni na niskokaloričnim dijetama, vegetarijanci, ljudi koji konzumiraju puno slatkiša, trudnice, starije osobe i djeca. 

Pripravak sadrži cink u obliku cink laktata, koji se lako prerađuje u tijelu. Osim toga, glukoze i proteini iz praha pilećih jaja, imaju najveću biološku vrijednost – koja se smatra superiornijom u odnosu na druge vrste bjelančevina jer sadrži velike količine esencijalnih aminokiselina, koje se trebaju isporučiti s hranom.

Dobrobiti cinka:


• poboljšavaju stanje kose i noktiju te potiču njihov rast,
• imaju blagotvoran utjecaj na izgled kože (pomažu u borbi protiv akni, viška sebuma, ubrzavaju zacjeljivanje rana, doprinose zaštiti stanica od oksidativnog stresa koji ubrzava starenje), 
• podržavaji prirodne obrambene mehanizme tijela,
• imaju povoljan učinak na vid,
• podržavaju funkciju slezene,
• pokazuju pozitivno djelovanje na osjećaj okusa i poboljšavaju apetit,
• mogu pridonijeti poboljšanju pamćenja i percepcije,
• prema tradicionalnoj kineskoj medicini poboljšavaju libido. Kod muškaraca, također doprinose boljoj funkciji prostate i povećavaju proizvodnju testosterona. Igraju važnu ulogu u proizvodnji spermija i održavanju vitalnosti spermija. 

Od 1 do 3 kapsule dva puta na dan.

Naručite

Za detaljnije informacije o najpovoljnijoj kupnji Tiens preparata nazovite nas na mob:

091 725 4936

Ili samo ispunite kontakt formu.

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.