detoksikacija

Prvi korak koji preporučamo  je očistite svoj organizam

S gledišta kineske tradicionalne medicine prvi korak do ravnoteže zdravlja je čišćenje. Moderni način života, zagađenje, stres, nepravilna prehrana stvaraju mnoge štetne tvari koje se kumuliraju u našem tijelu. Ako se toksini ne odstrane na vrijeme mogu naštetiti našim tijelu i duhu te ubrzati starenje unutarnjih organa. Čišćenje je zamišljeno tako da uklanja toksine iz probavnog trakta, krvnih žila, pluća, kože i ostalih organa kako bi mogli pravilno funkcionirati.

Antilipidni čaj

Jedan od najtraženijih i najcjenjenijih kineskih čajeva u svijetu. Jedinstvena mješavina prema drevnom receptu.

Saznaj više

Hitozan

 Tiensov hitozan ima najveću moć apsorpcije štetnih tvari iz organizma. u odnosu na slične preparate.

Saznaj više

Digest

Tiensov digest jedinstveni čistač crijeva i crijevnih resica. Najbolji izbor za dobru probavu.

Saznaj više  
ANTILIPIDNI ČAJ

Sastav TIENS Antilipidnog čaja obuhvaća lišće Gynostemma (Gynostemma pentaphyllum), Lotus lišća (folium nelumbinis), sjemenki cimeta - biljka koja pripada obitelji lombardi (Cassia Tora), i - poznata u Kini već tisućama godina - kineski korijen dvornika (Polygonum multiflorum). S povećanjem aktivnosti drugih komponenata, u čaju je također prisutan i 6 vrsta zelenog čaja.Lišće čaja se suši i obrađuje u prisutnosti male količine pare. Ono što je najvažnije, oni ne prolaze kroz proces fermentacije, i na taj način zadržavaju dragocjene vitamine i minerale.Biljke koje se koriste u TIENS Antilipidnom čaju treba podržati cjelovitu revitalizaciju tijela. Iako većina ima svojstva čišćenja i antioksidativnih svojstava, svaka ima i svoje specifičnosti. Primjerice, sjemenke cimeta mogu pozitivno utjecati na vid, dok je kineski korijen dvornika ima pozitivan učinak na stanje kose.

HITOZAN 

TIENS Hitozan proizveden je iz oklopa crvenonogih rakova. Odlikuje se vrlo visoko - 85% stupnjem deacetilacije hitina. Što je stupanj deacetiliranja ovog organskog spoja viši, jače je bioekemijsko djelovanje dobivenog hitosana. Dakle, formula je izuzetno učinkovita.Hitozan prisutan u pripremi se ne probavlja niti apsorbira u ljudskom tijelu. Nakon ulaska u želudac, značajno povećava svoj volumen u doticaju s vodom i učinkovito zaustavlja glad. Osim toga, vlakna hitina se omataju oko molekula masti, što ih čini neprobavljivim za probavne enzime. Jedna molekula hitozana veže se nekoliko puta više masnoća u usporedbi s vlastitom težinom, a vezana masnoća kasnije se izlučuje iz tijela. U isto vrijeme, tvar ne ograničava adsorpciju vitaminskih masnoća u masti A, D i E, što su potvrdili i 

TIENS DUPLA CELULOZA
Dupla celuloza spoj je različitih dijetalnih vlakna , uključujući celulozu iz kukuzura s dodatkom praha bijelog gloga. Kukuruz ima visoki sastav vlakna topljivih i netopljivih u vodi. Jedna šalica svježeg kukuruza sadrži otprilike 4.3 grama vlakna. Topljiva vlakna iz kukuruza mogu se preraditi uz pomoć intestinalnih bakterija u kratke lance masnih kiselina. Istraživanja su pokazala da se dnevnom konzumacijom topljivih vlakna iz kukuruza potiče razvoj “prijateljskih” bakterija u debelom crijevu. Te “prijateljske” bakterije  u našem probavnom sustavu pretvaraju topljiva vlakna u kratke lance masnih kiselina koje daju energiju našim probavnim stanicama i pomažu smanjiti rizik od bilo kakvih intestinalnih problema.

Briga o jetri

Odličan video o detoksikaciji organizma i jetre .  Kineska tradicionalna medicina poklanja puno pažnje jetri i čišćenju cijelog organizma od otrova.

Za detaljnije informacije o najpovoljnijoj kupnji Tiens preparata nazovite nas na mob:

385 91 725 4936 (Viber)

Ili samo ispunite kontakt formu.

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.